BAIBUA THAIS EETHUIS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 233 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Baibua Thais Eethuis. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 20:32 the restaurant and food was good but thuisbezorgd sucked. they just do not have enough drivers
14 sep 2022 om 21:53 Heerlijk as usual! Aanraderrrr. Porties mogen wel ietsjes groter, op locatie krijg ik meer voor minder geld volgens mij
21 jun 2022 om 20:28 Te zout en te waterig
3 jun 2022 om 20:36 Verkeerde gerecht gekregen... Erg zout ook. Wel goede soep.
28 apr 2022 om 22:46 De boontjes smaakten erg naar diepvriesboontjes terwijl voor de prijs van het gerecht gemakkelijk verse boontjes gebruikt hadden kunnen worden. De rest van de groenten geef ik aan versheid het voordeel van de twijfel. Niet voor herhaling vatbaar
28 apr 2022 om 21:42 Mnommnom! En lekker heet bezorgd!! Das al een hele opgave voor andere restaurants. Normaal bezoek ik ze altijd op locatie, maar het was even heerlijk as usual..
11 mrt 2022 om 21:20 Omdat het zo lang duurde belde ik het restaurant, waar het eten al lang klaar stond. De lange bezorgtijd leek dus aan thuisbezorgd te liggen.
4 mrt 2022 om 21:58 beef seemed to be lightly crumbed and deep fried. very oily, not what I like from a Thai stirfry.
28 feb 2022 om 19:41 This time delivery took 40m more than promised and there was not much of a chicken in the pad thai compared to previous order
16 feb 2022 om 9:07 Delivery took way too long for a simple order (90 min!!). Taste of the sauce was good, the vegetables disappointing. Not going to order here again.
2 feb 2022 om 22:08 Keurige bezorging. Heel lekker eten.
25 jan 2022 om 19:04 The restaurant is one of our favorite! We come from New York and always look for a good Thai Place. This is it! Food is amazing and they are so nice there! We have tried others in Amsterdam but they are definitely the best